Kims behandlingar är fullkomligt magiska. Hennes sätt att bemöta och känna in dina behov är i min mening helt unikt och då har jag stor erfarenhet av allt från kiropraktik till Rolfing och Reiki. Vid min första behandling satte Kim mig i kontakt med min egen kropp på ett sätt som skapade en trygghet och närvaro med min egen kropp på ett i det närmaste meditativt sätt, och detta höll i sig i två dagar! Helt fantastiskt och Kims massage kan jag helhjärtat rekommendera då hon på ett unikt sätt väver samman kompetent kunskap med intuitivt kännande.

Roger

Tack Kim! En timmes massage och Anette fick livet tillbaka! Ja, inte först för jag gick och la mig vid 20.00 den kvällen, men dagen efter var livet tillbaka! Kim är verkligen kompetent och vet vad hon sysslar med!

Anette

Kim har med sin känsla och intuition väckt upp cirkulationen mellan överkroppen och underkroppen så att energin kan flöda fritt igen.

Patrik

Kim tog mig på en resa genom min egen kropp, som ingen annan tidigare gjort. Nackspärren är helt borta och jag känner mig lätt och fri.

Caroline

0